Projekte

Kompleksi Dajt

admin  -  Dhj 15, 2011  -  No Comments
Kompleksi i banimit 4 Kate+1 Kat Nencati+1 Kat Nentoke ndodhet ne komunen Dajt,Tirane Ky kompleks perfaqeson me se miri qellimin e firmes sone : Bashkejetesen ne Komunitet. Ështe suksesi më i ri i kompanisë MGB, i cili ka perfunduar. Kompleksi formon nje zone rekreative ne qendren e tij duke i

Read More

Godina Dajt

admin  -  Dhj 15, 2011  -  No Comments
Me pamje nga Dajti, godina ofron një vend ideal për shtëpi, të qetë e në ajër të pastër. Ndërtimi cilësor, komoditeti dhe arkitektura e bëjnë këtë godine të veçantë duke plotesuar cdo nevoje per nje jetese ideale. Godine banimi dhe sherbimi 4 kate +nenecati+2kate nentoke.

Read More

Godine X Kateshe

admin  -  Dhj 12, 2011  -  No Comments
Ne ajrin e paster te Dajtit, mes pamjes se pyllit te virgjer te mimozave dhe horizontit te paane te Tiranes. Nje pallat i vogel me pak apartamente, punime cilesore ne sherbim te komoditet, garancise dhe kursimit te energjise. Shkalla me drite natyrale Izolim absolut termik dhe zanor Vendodhja:Qesarak Komuna Dajt

Read More

Godine X Kateshe

admin  -  Dhj 12, 2011  -  No Comments
Godina me 8-9 kate duke ofruar qëndrën më të re në tiranë urbane ne Komunen Kashar në zonën më të mirë komerciale. Objekti eshte nder te paret te studimit me te ri te ketij studimi urbanistik duke ofruar vend rekreacioni per banoret. Hapsira sipas kondicioneve urbane. Sipërfaqe me dritë dhe

Read More

Godine X Kateshe

admin  -  Dhj 12, 2011  -  No Comments
[nggallery id=1]

Read More
  • Powered by Morgage Calculator